top of page

Studio 100 en Colruyt maken kookprogramma met Marie Verhulst


Studio 100 en winkelketen Colruyt verenigen hun krachten om evenwichtige voeding bij kinderen te promoten. De eerste gezamenlijke verwezenlijking is een kookprogramma voor en door kinderen, met seizoensgroenten en -fruit in de hoofdrol.

In het programma, dat vanaf voorjaar 2020 uitgezonden wordt op Studio 100 TV en via de Studio 100 GO-app, maken kinderen in Vlaanderen en Wallonië wekelijks een evenwichtig, eenvoudig en kindvriendelijk gerecht klaar. Zo kunnen ze op een speelse en ongedwongen manier experimenteren en bijleren in de keuken. En worden ze de nieuwe generatie groente-ambassadeurs.

Hans Bourlon, CEO Studio 100:

“Studio 100 maakt al decennia lang generaties kinderen gelukkig, op een creatieve en innovatieve manier. De kinderhelden van Studio 100 zijn enorm geliefd bij het grote publiek. Jaarlijks verwelkomen we honderdduizenden mensen bij onze musicals, shows en films. We vinden het heel fijn dat we voor onze zender Studio 100 TV een programma met en voor kinderen kunnen maken samen met Colruyt, een ander mooi Belgisch bedrijf.”

Oproep voor jonge chefs

Jonge keukenprinsen en -prinsessen tussen 8 en 12 jaar die graag meewerken aan het kookprogramma, kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.studio100.com.

Ben je als een vis in het water in de keuken en kookt jouw potje niet over bij het zien van een camera? Schrijf je dan als de bliksem in voor het nieuwe Studio 100 TV-programma waarin jij een lekker ontbijt, lunch of overheerlijk avondeten klaarmaakt met de hulp van Marie Verhulst.

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto: © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page