top of page

Annelies Törös is Miss België 2015


De 19-jarige Annelies Törös uit Berchem is Miss België 2015. Zij sleepte het gouden kroontje in de wacht tijdens een galashow in Plopsaland De Panne. Daarmee volgt ze de 20-jarige Laurence Langen op.

Annelies Törös mag zich een jaar lang het mooiste meisje van het land noemen. De brunette met Hongaarse roots haalde het voor de West-Vlaamse Leylah Alliet (23) en Charlotte Vanbiervliet (19), ook al een West-Vlaamse.

De nieuwe Miss België is 1,77 meter, en daarmee een van de grootste kandidates. Ze zit in haar tweede jaar Communicatiemanagement, en houdt van fitness, shoppen en uitgaan.

Opvallend is dat er eigenlijk twee missen internationaal zullen worden uitgestuurd. Leylah Alliet kreeg de titel Miss World Belgium, terwijl Annelies Törös zich Miss Universe Belgium mag noemen. Zij worden naar de respectievelijke internationale verkiezingen uitgestuurd.

Vroeg op de avond werden nog zes andere prijzen uitgereikt. Miss Talent was voor Valentine Cesarone uit Bergen, Miss Social Media ging naar Titsia Brabants uit Mortsel, Michèle Roelens uit Roeselare werd Miss Charity, de Wilrijkse Stephanie Bola is Miss Model, en Xhulia Mucaj uit Antwerpen ging naar huis met de titel Miss Sport. Tweede eredame Charlotte Vanbiervliet is ook uitgeroepen tot Miss Beach. En Miss Sympathie, verkozen door de medekandidates, was Kawtar Riahi Idrissi uit Ninove. Zij was met haar 1,82 meter meteen ook de grootste kandidate.

 

Bron: eigen berichtgeving

Foto: © Plopsa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page