top of page

JBC lanceert kledinglijn van Samson & Gert voor volwassenen


​"Ik moest kloppen want de bel doet het niet!", een zin die iedereen kent, jong en oud. Samson & Gert is er niet alleen voor de allerkleinsten. Verschillende generaties zijn intussen opgegroeid met deze ondeugende maar lieve hond. Speciaal voor deze fans lanceert JBC een vintage collectie!

De Samson & Gert vintage collectie van JBC is er één die gezien mag worden! Sterker nog, bij JBC zijn ze ervan overtuigd dat ze met veel enthousiasme onthaald zal worden.

Studio 100:

"Vorig jaar, toen we de 25ste verjaardag van Samson & Gert vierden, werd duidelijk hoe gigantisch populair het duo nog steeds is, ook bij de fans van het eerste uur."

Resultaat? Een hedendaagse kledinglijn die bol staat van de nostalgie en je in één klap terugbrengt naar de tijd van "Ik moest kloppen want de bel doet het niet".

'De Samsonrock', 'Alles is op', 'In de disco', 'Wij zijn bij de brandweer', ... De kans is groot dat je deze nummers nog altijd zonder problemen en luidkeels kan meezingen. Dat werd nog eens heel duidelijk toen Gert en zijn pratende hond in september 2015 hun opwachting maakten op de Student Kick-off in Gent.

Ruth Janssens, marketingmanager bij JBC:

"De ­nineties zijn sowieso hot bij 15- tot ­25-jarigen, en dus ook Samson & Gert. En zo gingen onze ­ontwerpers aan de slag om een ­Samson & Gert-collectie klaar te stomen met iconische slagzinnen uit de serie. De collectie is een knipoog naar de allereerste seizoenen en op maat gemaakt van de nostalgische millennial."

Je leest het goed, het is een kledinglijn voor tieners en volwassenen. En dus verkrijgbaar in de maten XS tot XL. De dominante kleuren zijn grijs, zwart en wit. Vrij sober natuurlijk, maar een bewuste keuze zodat de grappige quotes alle aandacht krijgen.

"Ik moest kloppen want de bel doet het niet", "Moah gertjuh!", "Aan allen die gekomen zijn: proficiat!" en "Aan allen die niet gekomen zijn: ook proficiat!", ... Ze komen allemaal aan bod. Absolute must-have? De items met de goedlachse Samson in de hoofdrol!

Voor de kledinglijn zijn Studio 100 en JBC nog op zoek naar fans die het gezicht willen worden van de campagne. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar? En ben jij beschikbaar op 4 april? Schrijf je dan hier in!

De Samson & Gert vintage collectie is vanaf 7 april beschikbaar in alle Vlaamse JBC-winkels en op www.jbc.be.

 

Persbericht: JBC

Foto('s): © JBC

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page