top of page

Nieuwe zone Heidiland feestelijk geopend in Plopsaland De Panne


Vandaag werd Heidiland in aanwezigheid van tal van politici, BV’s en andere genodigden officieel geopend. Daarnaast mocht Plopsaland De Panne de paasvakantie afsluiten met een groei van maar liefst 20% qua bezoekersaantallen.

Deze ochtend stelde Plopsa in het bijzijn van een hoog aantal genodigden haar toekomstplannen voor. Onder hen waren onder meer Gert Verhulst, Vlaamse ministers Ben Weyts en Bart Tommelein, maar ook BV’s zoals Gilles De Bilde, Showbizz Bart en Miss België Romanie Schotte aanwezig. Tijdens de geanimeerde show ‘Plopsa, A Brand New Day’ - gepresenteerd door Luc Appermont - werd een blik geworpen op de toekomstplannen van Plopsa en haar komende investeringen.

2016 bracht voor Plopsa een magisch cijfer met zich mee. De Plopsa-parken behaalden afgelopen jaar de kaap van maar liefst 3 miljoen bezoekers! Plopsa blijft echter vooruitkijken en zet haar sterk doorgedreven expansie- en investeringsbeleid verder. Zo is het eerste Plopsa-park in Polen in opbouw én werd er recent beslist om deel te nemen aan een aantal marktbevragingen voor de plaatsing van nieuwe Plopsaqua-vestigingen in binnen- en buitenland. Ook de site in De Panne is aan grote verandering onderhevig. Plopsaland De Panne pakte met de start van het seizoen uit met de gloednieuwe themazone Heidiland. De recente overname van Camping Ter Hoeve én de plannen voor het allereerste Plopsa Hotel realiseren het masterplan om van Plopsa De Panne een meerdagenbestemming te maken.

Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group:

“De komende vijf jaar staan maar liefst 100 miljoen euro aan investeringen gepland in de huidige én in nieuwe parken. Binnen diezelfde termijn van vijf jaar hopen we de kaap van maar liefst vijf miljoen bezoekers te bereiken.”

De opening van Heidiland werd voorafgegaan door de show 'Plopsa, A Brand New Day'. Deze kan je nu integraal bekijken op het YouTube-kanaal van Plopsa:

Heidiland, de meest recente investering van Plopsa, werd na afloop van de show feestelijk geopend.

Paasvakantie afgesloten met +20% bezoekers

Daarnaast had het Plopsa-park aan de Belgische kust nóg een reden om te feesten. Vandaag kon Plopsaland De Panne een stijging van maar liefst 20% meer bezoekers ten opzichte van vorige paasvakantie noteren.

Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne:

“Uiteraard zitten Heidiland en de nieuwe houten coaster Heidi The Ride daar voor iets tussen. De zone en bijhorende attracties zijn echte publiekstrekkers en de reacties zijn bijzonder lovend!”

Ook Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, deed het afgelopen paasvakantie schitterend. Het park ontving afgelopen paasvakantie 35% meer bezoekers dan afgelopen jaar.

Jean-Luc Bertrand, Parkmanager van Plopsa Coo:

“Een schitterende start van het seizoen!”

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto('s): © Plopsa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page