top of page

Meet & greet met Bumba na de nieuwe theatervoorstelling


​De allerleukste clown ter wereld trekt naar het theater met een nieuwe show: ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Bumba gaat samen met zijn vriendjes op een feestelijk avontuur! Daar wil jij met je kleine Bumba-fan vast bij zijn!

Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumba-wereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!

Bovendien komt Bumba na de voorstelling naar de foyer voor een meet & greet!

De show is te zien vanaf 3 november 2017 t/m 25 februari 2018 in een theater bij jou in de buurt. Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)

Na de show bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto!

'Bumba en het Magische Wonderboek' gaat op 3 november 2017 in première in Scherpenheuvel en is vanaf dan te zien in: Geel, Brugge, Mol, Torhout, Overijse, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Heist-Op-Den-Berg, Kortrijk Herentals, Hasselt, Dendermonde, Gent, Asse, Oostende, Genk, Ninove, Vilvoorde, Diest en Antwerpen.

Voor info en tickets, ga naar www.studio100.com/shows.

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto: © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page