top of page

Plopsa Indoor Coevorden krijgt prijs voor toegankelijkheid mindervaliden


Plopsa Indoor Coevorden valt in de prijzen en wel met een heel bijzonder keurmerk! Het themapark kreeg de toegankelijkheidsprijs overhandigd door de organisatie KTG-Solutions, die de toegankelijkheid voor personen met een handicap beoordeelt.

KTG-Solutions is een organisatie gespecialiseerd in het beoordelen van locaties wat de toegankelijkheid voor personen met een handicap betreft. Na een locatiebezoek en een grondige analyse van KTG-Solutions aan het indoorpretpark in Coevorden viel er een uitstekend rapport in de bus samen met het keurmerk. Het keurmerk van de organisatie beloont openbare ruimtes voor hun toegankelijkheid.

Petra Postma, oprichtster van KTG-Solutions:

“Ik zit zelf door een aangeboren heupafwijking in een rolstoel. Het doet mij enorm veel plezier dat een organisatie zoals Plopsa haar uiterste best doet om ook personen met een handicap een zorgeloze dag vol plezier te bezorgen. Zo is er een aparte nooduitgang voor mensen in een rolstoel voorzien, zijn er hellingen en brede ingangen zodat personen met een handicap overal goed bijkunnen, zelfs tot vooraan bij het podium én is er een attractiegids beschikbaar dat een overzicht geeft van de voorzieningen en diensten voor personen met een handicap over het volledige park. Een mooi voorbeeld voor vele andere dagattracties!”

Rosalie Houtman, parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden:

“Wij hechten enorm veel belang aan de toegankelijkheid voor personen met een handicap. We proberen continu bij te leren en te optimaliseren waar mogelijk. De feedback van onze bezoekers wordt steeds ter harte genomen en we trachten deze dan om te zetten naar de realiteit. Deze toegankelijkheidsprijs zien wij dan ook als een kers op de taart van ons harde werk!”

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto('s): © Plopsa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page