top of page

Ga kerstshoppen in De Panne én win een Plopsa-jaarabonnement!


Plopsa en gemeente De Panne zetten een consumentenactie op poten met de lokale handelaars om De Panne als eindejaarsuitje bij uitstek op de kaart te zetten.

Wie kerstinkopen doet in De Panne, krijgt bij een aankoop tijdens de eindejaarsperiode een unieke kortingsvoucher voor Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne cadeau. Bovendien maken de klanten met deze voucher kans op 1 van de 10 Plopsa-FunCards, die één jaar lang onbeperkte toegang tot de Plopsa-parken geven.

Sebastien Momerency, Marketing Directeur van de Plopsa Group:

Op die manier trachten we iets terug te doen voor de regio waarin we verankerd zijn. Binnen deze samenwerking voorzien wij in de vorm van een mooie kortingsvoucher een leuk geschenkje dat winkeliers en boetieks aan hun klanten kunnen overhandigen als bedanking.”

Ann Vanheste, Burgemeester van De Panne:

“Ik juich dergelijk initiatief ten volste toe. Ik vind het mooi om te zien hoe diverse regionale partijen, waaronder een grote speler als Plopsa, de handen in elkaar slaan om De Panne als eindejaarsuitje nog meer in de kijker te zetten, zeker wanneer onze gemeente op haar mooist is.”

Bovendien schenken de deelnemende handelaars op 23 december nog eens 10% kerstkorting bij afgifte van de voucher. Arne Debaeke, Schepen van Handel en Economie:

“Ik ben ervan overtuigd dat we door ons samen in te spannen een succesvol jaareinde kunnen realiseren. We hebben er tenslotte allemaal iets bij te winnen door onze gemeente nog meer te promoten!”

Surf naar www.depanne.be voor een overzicht van alle deelnemende handelaars.

De kortingsvouchers zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Plopsa kerstparade op zaterdag 23 december 2017

Op 23 december, vanaf 18.00 uur, trekt een vrolijke Plopsa kerstparade door het centrum van De Panne. Maya de bij, Samson, Bumba, Kaatje, de kerstman, ... Ze passeren allemaal de revue in een feeërieke lichtjesparade. Na afloop van de parade is er een meet & greet met de Plopsa-figuren op de kerstmarkt én worden de winnaars van de 10 Plopsa-jaarabonnementen geloot.

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto: © Plopsa

Tags:

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page