top of page

Niels Destadsbader legt de K3-meisjes op de rooster


In 'Overal K3' zoekt Niels Destadsbader op 21 en 28 december antwoorden op vragen die nog nooit eerder aan de K3-meisjes zijn gesteld.

Twee jaar geleden begonnen Hanne, Marthe en Klaasje aan een avontuur dat hun leven voorgoed zou veranderen. Ze werden op één dag gebombardeerd tot sterren en veroverden als K3 in een razendsnel tempo de Vlaamse en Nederlandse harten. In twee jaar gaven ze honderden concerten, maakten tientallen nieuwe liedjes, brachten drie cd’s uit, wonnen een groot aantal awards en maakten hun eerste film. K3 is werkelijk overal… en dat blijft niet zonder gevolgen. Iedereen kent hen als de immer vrolijke K3’tjes, maar bijna niemand weet wat er echt in hen omgaat.

Daarom nodigt Niels Destadsbader hen op 21 en 28 december tijdens 'Overal K3' uit voor een gesprek waarin hij antwoorden zoekt op vragen zoals: "Hoe is het voor Marthe om met haar baas/schoonvader aan de ontbijttafel te zitten?", "Hoe ervaarde Hanne haar eerste filmkus?" en "Hoe verliep Klaasjes verhuis naar Vlaanderen?". Zo openhartig waren de meisjes nog nooit.

Ze blikken terug op hun twee eerste jaren in de spotlights en kijken vooruit naar de toekomst. Voor één keer stappen ze uit hun comfortzone en trekken ze de straat op voor hun eerste verborgen camera grap. Ook muzikaal komen ze verrassend uit de hoek, door een medley te zingen van hun favoriete nummers. De kijkers krijgen de K3-meisjes te zien zoals ze ze nog nooit zagen.

Niels Destadsbader:

“Twee jaar geleden waren Hanne, Marthe en Klaasje nog bange vogeltjes die geen idee hadden wat hen zou overkomen. Vandaag vormen ze het populairste trio van Vlaanderen en Nederland. In 'Overal K3' praat ik met de meisjes over de rollercoaster van hun leven."

Als presentator van 'K3 Zoekt K3' kent hij de meisjes van voor de start van hun carrière. Hij heeft de metamorfose van onbekende studentjes tot Vlaanderens en Nederlands favoriete sterren van kortbij meegemaakt en is dus de ideale gastheer.

Niels ontvangt bekende gasten die een bijzondere band hebben met K3. In de eerste aflevering (op 21 december) krijgt hij het gezelschap van acteur Sven De Ridder, die een elf speelt in de K3-film 'Love Cruise', én een verrassingsgast. In de tweede aflevering (op 28 december) nemen muzikant Miguel Wiels en grote baas Gert Verhulst plaats in de zetel en laten zich verrassen door Niels.

'Overal K3', donderdag 21 en 28 december 2017 om 20.35 uur bij VTM.

De afleveringen van 'Overal K3' zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

 

Bron: persbericht VTM

Foto('s): © MEDIALAAN

Tags:

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page