top of page

Al meer dan 100.000 bezoekers voor 'K3 Love Cruise'


Drie weken na de première van 'K3 Love Cruise' zijn er in Vlaanderen al 100.000 bezoekers naar de film komen kijken. 'K3 Love Cruise' is de eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje.

Hanne, Marthe en Klaasje:

"We zijn bijzonder trots dat zoveel mensen al naar onze film zijn komen kijken! Een film maken met zoveel fantastische acteurs is een geweldige en leerzame ervaring. We hebben ons heel erg geamuseerd op de set! Het is dan ook een mooie beloning als zoveel mensen dit waarderen en naar de film komen kijken."

Topcast

De drie kersverse filmactrices zijn in het gezelschap van 'Hallo K3!'-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post, die net als in de tv-serie de rol van Marcel en Bas vertolken.

Andere gastrollen zijn weggelegd voor de acteurs Sven De Ridder, die de rol van parel-elf Elvin op zich neemt, en Maartje Van Neygen, die de rol van elfje Ayla invult. Ashley Ntangu kruipt in de huid van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje. De Nederlandse Nicolette van Dam kruipt in de huid van cruisedirecteur Visschers en Tim Douwsma speelt Alex, vroegere buurjongen van Hanne.

Vanaf nu is elke oma... 'Disco Oma'!

Vandaag verscheen ‘Disco Oma’, de nieuwe single van K3. De clip is zaterdag om 9.00 uur in primeur te zien op Studio 100 TV. Het is trouwens, na 'Liefde Is Overal', de tweede videoclip uit de film.

'Disco Oma' is een aanstekelijk uptempo nummer met disco allures! De clip is een vrolijke mengeling van beelden uit de film én nieuw beeldmateriaal.

Het nummer 'Disco Oma' staat ook op de CD ‘Love Cruise’, dat het achtste meest verkochte album was van 2017 in Vlaanderen. Intussen is het album ook te beluisteren op alle streamingplatformen.

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto('s): © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page