top of page

Mis het niet: de reünie-special '#TB Het Huis Anubis'


Sibuna! 'Het Huis Anubis' is vanaf maandag 8 januari op veler verzoek terug op Nickelodeon.

De populaire avonturenserie is elke schooldag om 19.30 uur opnieuw te zien en vertelt het verhaal van het internaat Het Huis Anubis dat een groot mysterie herbergt.

Nieuwkomer Nienke gaat op onderzoek, maar hoe meer ze probeert het mysterie te ontrafelen, hoe gevaarlijker het wordt. Er zit niks anders op dan de anderen in het huis er bij te betrekken. Kunnen zij het mysterie oplossen en is iedereen wel te vertrouwen?

'Het Huis Anubis' is vanaf maandag 8 januari, elke schooldag om 19.30 uur, te zien bij Nickelodeon en terug te zien op Nickelodeon.be en in de Nickelodeon Play App.

'#TB Het Huis Anubis'

12 jaar geleden kon een groep jonge acteurs niet vermoeden dat de nieuwe serie 'Het Huis Anubis' één van de meest succesvolle jeugdseries ooit zou worden. Na al die jaren komen Vreneli van Heibergen (Patricia), Achmed Akkabi (Appie), Iris Hesseling (Amber), Lucien van Geffen (Fabian), Sven de Wijn (Jeroen) en Loek Beernink (Nienke) voor het eerst weer bij elkaar en blikken ze terug op een periode die hun leven voorgoed zou veranderen in de special '#TB Het Huis Anubis'.

'#TB Het Huis Anubis' is op zaterdag 6 januari te zien op MTV België (om 19.50 uur) en op Spike Nederland (om 20.20 uur).

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto('s): © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page