top of page

Angeline Flor Pua verkozen tot Miss België 2018


Angeline Flor Pua (22) uit Borgerhout is verkozen tot de nieuwe Miss België. De galashow werd zaterdagavond voor het vijfde jaar op rij georganiseerd in het Plopsa Theater in De Panne.

Dertig kandidaten namen het tegen elkaar op, maar het is Angel (voluit: Angeline Flor Pua), die naar huis gaat met het kroontje. Zij mag zich een jaar lang de mooiste vrouw van het land noemen.

Angeline Flor Pua werd geboren op 17 april 1995 en zit in haar derde jaar in de vliegacademie. Ze studeert dus als piloot. Haar vader is een Filipijnse zeeman, haar moeder een Vlaamse die werkt in een strijkatelier. Ze houdt van reizen, sport, bakken en uiteraard vliegen. Een andere passie is haar hondje, My Love Bobby the Pug. Ze is afkomstig uit het Antwerpse Borgerhout.

​Miss België 2018 werd gekroond door organisatrice Darline Devos en aftredend Miss België Romanie Schotte.

De andere podiumplaatsen gaan naar Zoé Brunet en Dhenia Covens, respectievelijk de eerste en tweede eredame. De top vijf wordt vervolledigd door Lotte Van Linden, Hélène Frederiks en Vanille Seurs.

Er werden ook nog heel wat nevenprijzen uitgedeeld. Didem Celebi uit Wezenbeek-Oppem werd Miss Social Media. De titel van Miss Talent ging naar Aloysi Desnouck. Laura Smeyers uit Kappele-op-den-Bos mocht huiswaarts met de titel Miss Sport. Miss Sympathy werd gedeeld tussen Daphné Fanon uit Tohogne en Alycia Vandenabeele uit Deerlijk. Miss Model werd Zoé Brunet, ook al eerste eredame dus, en Dhenia Covens werd Miss Beach, maar ook voor haar weegt de titel van tweede eredame zwaarder door.

Naast de titel van 'de mooiste vrouw van het land' wint Miss België 2018 onder meer een wagen, make-up en schoonheidsproducten, een zaal om feesten te organiseren, een designhaard en gezondheidsproducten.

 

Bron: eigen berichtgeving

Foto('s): © Plopsa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page