top of page

Plopsa-parken zetten paasvakantie in met een paaseierenraap


Na een winterse pauze is Plopsaland De Panne weer volledig klaar voor het begin van het nieuwe seizoen. Op paaszondag 1 april wordt het startschot gegeven met een gigantische paaseierenraap. Ook de andere Belgische Plopsa-parken pakken uit met een spetterende paasprogrammatie.

Plopsaland De Panne

Op paaszondag 1 april en paasmaandag 2 april kunnen alle kinderen deelnemen aan Het Grote VTM KIDS Paasavontuur met tal van activiteiten, in samenwerking met VTM KIDS en chocolatier Libeert. Tijdens deze dagen zullen er maar liefst 15.000 paaseitjes verspreid liggen over het park.

Na een grondig winteronderhoud, ziet Plopsaland De Panne er opnieuw op z’n paasbest uit om het pretparkseizoen stevig te starten. Komende zondag slaan de troepen van VTM KIDS hun tenten op voor een spetterend paasevenement. Kinderen kunnen deelnemen aan tal van activiteiten waaronder een interactieve paaseierenraap. Wie de juiste eitjes raapt, wordt beloond met één van de tienduizenden heerlijke chocoladefiguren van Libeert. Populair VTM KIDS-gezicht Sarah Bossuwé is ook van de partij en ruilt de dansstudio in voor het podium van Plopsaland De Panne.

Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne:

“Kinderen kunnen naar hartenlust paaseieren zoeken in de speciaal afgebakende zone. Om de spanning wat op te drijven, zullen er ook gouden eieren verstopt worden die voor een leuk extraatje zorgen.”

Bovendien krijgen bezoekers de kans om een paashaas-diploma te verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren.

Daarnaast staat Kabouter Plop elke dag van de paasvakantie op het podium van het Plopsa Theater met een unieke Paasshow. Bezoekers kunnen genieten van de spetterende en ludieke show: ‘Plop en het Paaskampioenschap’. Deze show is inbegrepen in het toegangsticket.

Op zaterdag 31 maart, de eerste dag van de paasvakantie, is Plopsaland De Panne volledig uitverkocht. Het park is dan enkel toegankelijk voor Proximus-klanten met een geldig toegangsticket voor die dag.

Plopsa Indoor Hasselt

Ook Plopsa Indoor Hasselt zet op 1 en 2 april haar deuren open voor de paashaas met een grote paaseierenraap in samenwerking met Libeert. Méér dan 15.000 chocoladefiguren, dat is de inzet. Plopsa zorgt er samen met familiebedrijf Libeert voor een interactieve paaseierenraap. Wie de juiste eitjes verzameld, wordt beloond met een heerlijk chocoladefiguur.

Het is intussen een traditie geworden dat Kabouter Klus tijdens de paasvakantie Plopsa Indoor Hasselt bezoekt. Met ‘Klus en Het Paasklokje’ trakteert hij de bezoekers elke dag van de vakantie op een knotsgekke show. Klus heeft dit jaar een extra verrassing in petto, want op paaszondag 1 april en paasmaandag 2 april heeft hij voor de gelegenheid een grote lading heerlijke Belgische Chocolade van Libeert meegebracht. Kinderen die deelnemen aan de paaseierenraap zullen kunnen smullen van lekkere paaschocolade. Bezoekers kunnen bovendien genieten van méér dan 20 attracties en voor de allerkleinsten zetten Bumba en Bumbalu het kleine theater op stelten.

Fans van de populaire Nickelodeon-serie 'PAW Patrol' moeten tijdens het weekend van 7 en 8 april zeker afzakken naar Plopsa Indoor Hasselt. Gedurende deze twee dagen kunnen de kleinsten hun superhelden Chase en Marshall, de pups uit de serie, exclusief in levenden lijve ontmoeten.

Op zaterdag 14 april is Plopsa Indoor Hasselt volledig uitverkocht.

Plopsa Coo

Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, geeft op 31 maart de aftrap van het nieuwe seizoen. Bovendien vindt er op paaszondag en -maandag Het Grote BEL RTL Paasfeest plaats waarbij bezoekers hun chocolade-eitjes moeten verdienen door zich een weg te banen doorheen het Leonidas Labyrint waar hen uitdagende en leerrijke vragen te wachten staan.

Bezoekers kunnen nog de volledige paasvakantie genieten van tal van Meet & Greets met de populaire Studio 100-figuren waaronder Maya de Bij, Kabouter Plop en Bumba.

Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne is in 2018 opnieuw 365 dagen open zodat bezoekers ook in de paasvakantie van uren waterplezier kunnen genieten. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets: kijk op www.plopsa.be.

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto('s): © Plopsa

Tags:

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page