top of page

Skye, Chase en Marshall van 'Paw Patrol' in Plopsa Indoor Coevorden


Op zondag 20 en pinkstermaandag 21 mei zet Plopsa Indoor Coevorden haar deuren open voor Chase, Marshall en Skye, de enthousiaste pups van de geliefde Nickelodeon Jr.-serie 'PAW Patrol'.

Chase, Marshall en Skye - de heldhaftige en onbevreesde pups van 'PAW Patrol' - staan te popelen om iedereen in Plopsa Indoor Coevorden te verwelkomen. Zondag kan je kennis maken met Chase, de dappere politiehond die graag zijn speurneus aan het werk zet en de touwtjes in handen neemt. Maandag komt Skye, de Cocker Spaniel die een oogje in het zeil houdt vanuit de lucht. Beide dagen kan je Marshall ontmoeten, de onhandige dalmatiër die alle stoere brandweertaken op zich neemt.

Ga met jouw helden op de foto en kom meer te weten over de spannende avonturen die Chase, Marshall en Skye dagelijks meemaken. Ze zijn er om jou te redden!

Bumba Magico Show Ook Bumba en Bumbalu brengen hun verlengde weekend in Plopsa Indoor Coevorden door. Ze openen elke dag de poorten van hun circus en toveren er op los tijdens de magische Bumba Magico Show. Natuurlijk zijn ook Maya de Bij, Wickie de Viking & Halvar van de partij om hun fans te begroeten tijdens de boeiende Meet & Greets. De Meet & Greets met PAW Patrol en de andere figuren en de Bumba Magico Show zijn begrepen in de toegangsprijs.

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto: © Plopsa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page