top of page

Plopsa geeft aftrap van zomer boordevol evenementen


Na een succesvol voorjaar stomen de Plopsa-parken zich helemaal klaar voor het zomerseizoen. De aftrap wordt gegeven in Plopsaland De Panne met de populaire F.C. De Kampioenen Fandagen en de exclusieve laatavondopening: Nacht van de Abonnees.

Plopsaland De Panne

Midden mei mocht het grootste pretpark van België nog de titel van ‘Meest Kindvriendelijke Familiepark van België’ ontvangen én werden de achtbanen Anubis The Ride en Heidi The Ride respectievelijk verkozen tot ‘Beste Belgische Stalen Achtbaan’ en ‘Beste Belgische Houten Achtbaan’. Plopsaland De Panne gaat verder op dit elan en pakt deze zomer uit met een reeks van populaire, bestaande evenementen en enkele gloednieuwe evenementen.

Ontmoetingen met de F.C. De Kampioenen-cast De cast van F.C. De Kampioenen geeft de aftrap van de zomer in Plopsaland De Panne. Van 6 tot en met 9 juli staat het park dan ook volledig in het teken van de gezelligste caféploeg van heel het land met vier dagen vol Meet & Greets met onder andere Marcske, Boma, DDT en Carmen. Fans krijgen er de kans hun helden te ontmoeten in het F.C. De Kampioenen Café. Bovendien worden alle WK-matchen er uitgezonden. Op die manier laat Plopsa de WK-gekte volledig losbarsten.

Nacht van de Abonnees Op zaterdagavond 7 juli verwent Plopsaland De Panne haar 10.000 abonnees tijdens de exclusieve laatavondopening: Nacht van de Abonnees. Gastheer van de avond is Jacques Vermeire en hij kondigt toppers zoals K3 en Gers Pardoel aan. Bovendien krijgt Gers Pardoel diezelfde avond een eigen ster op de prestigieuze Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater.

Hanne, Marthe en Klaasje van K3 openen het feest met een swingend optreden op het Dorpsplein. Daarna neemt hitsensatie Gers Pardoel de abonnees mee op een muzikale trip met toppers zoals ‘Bagagedrager’ en ‘Zo Bijzonder’. De avond wordt afgesloten met een knallende dj-set van Dj Zina en een spetterend vuurwerk. Bovendien blijven de attracties gedurende de volledige avond open, wat voor een nog magischere beleving zorgt.

Plopsa Late Night voortaan op woensdag

Daarnaast pakt Plopsaland De Panne nog 6 opeenvolgende woensdagen uit met Plopsa Late Night, waarbij het park tot 22u30 openblijft en de dag afgesloten wordt met een spectaculair vuurwerk.

Elke woensdag van 18 juli tot en met 22 augustus ontpopt Plopsaland De Panne zich tot een magisch zomerdecor. Tijdens de zes nocturnes is het park tot 22u30 geopend waardoor bezoekers de attracties bij het vallen van de avond kunnen beleven. Extra animatie, opzwepende muziek en een spetterend vuurwerk zorgen ervoor dat bezoekers zich voor even op een exotische bestemming wanen.

Bezoek van Kabouter Klus, K3 en Samson & Gert

Gedurende de volledige zomervakantie genieten de kleinste bezoekertjes tijdens hun bezoek aan Plopsaland De Panne van een superleuk avontuur met de handigste kabouter van het grote kabouterbos. De echte Kabouter Klus van televisie neemt er elke dag zijn plaats in op het podium van het Plopsa Theater voor een knettergekke show vol leuke dansjes, liedjes en grappen. Het is geen geheim dat de meiden van K3 zich helemaal thuis voelen in Plopsaland De Panne. Tijdens het weekend van 14 en 15 juli geven ze dan ook het beste van zichzelf tijdens een spetterend liveoptreden. Hanne, Marthe en Klaasje brengen er niet alleen de klassiekers, maar pakken ook uit met nieuwe hits zoals de swingende zomersingle ‘Whoppa!’.

Plopsaland De Panne is niet alleen de thuishaven van Samson & Gert tijdens de kerstvakantie. Ook tijdens de zomervakantie veroveren ze het podium van het Plopsa Theater met de swingende Samson & Gert Zomershow, op weekdagen van 16 juli tot en met 17 augustus. Naar traditie wordt de show kracht bijgezet door een fantastisch live-orkest.

Plopsaqua

Plopsaqua De Panne mag nog steeds de titel van ‘Nr. 1 Waterpark van de Benelux’ op haar naam schrijven. Tijdens de zomermaanden is het heerlijk vertoeven in de ruime buitenzone van Plopsaqua De Panne. Het ruime Buitenbad en de gezellige ligweide zijn dan ook tijdens de zomermaanden enorm in trek bij bezoekers uit binnen- en buitenland. Bovendien is het waterpark maar liefst 365 dagen per jaar geopend. Op maandag en vrijdag kunnen waterratten er zelfs zwemplezier tot 20 uur ‘s avonds beleven.

Plopsa Indoor Hasselt Shows van Kabouter Klus & Bumba De echte Kabouter Klus van televisie ruilt de Melkherberg in voor een zomervakantie in Plopsa Indoor Hasselt. Elke weekdag, van 16 juli tot en met 17 augustus, staat hij op het podium met een knotsgekke zomershow vol dansjes, liedjes en leuke moppen. In december 2017 werd Klus reeds in de bloemetjes gezet voor zijn 2.500e optreden op het podium van een van de Plopsa-parken, maar de klussende Kabouter geeft aan dat hij maar niet genoeg van Plopsa Indoor Hasselt kan krijgen. De zomershow belooft een mix tussen bekende dansjes, liedjes en gekke moppen te worden.

Voor de allerkleinsten is de aanwezigheid van Bumba uiteraard een must. De publiekslieveling geeft dan ook elke dag het beste van zichzelf op het podium van Plopsa Indoor Hasselt. De Bumba op Reis Show is een kleurrijke show waarin Bumba, Bumbalu en al hun vrienden de kleinste fans en hun ouders meenemen op een avontuur doorheen de verschillende continenten!

Plopsa Coo Fête de la Cascade

Met Fête de la Cascade pakt Plopsa Coo uit met een nieuw zomerconcept. Elke woensdag, van 18 juli tot en met 22 augustus, hangt er niet alleen een magische sfeer in het park, bezoekers krijgen er ook de kans om de meer dan 20 attracties en de adembenemende natuur bij het vallen van de avond te beleven. Vervolgens barst er om 22 uur een spetterend vuurwerk los boven de beroemde Watervallen van Coo. K3 en de pups van PAW Patrol Om de Nationale Feestdag te vieren, nodigt Plopsa Coo op zaterdag 21 en zondag 22 juli de meiden van K3 uit voor een spetterend optreden. Klassiekers, maar ook nieuwe hits zoals ‘Whoppa!’ staan op het programma tijdens dit feestelijke weekend.

Op woensdag 15 augustus zet Plopsa Coo haar deuren open voor de geliefde pups van PAW Patrol. Fans krijgen er niet alleen de kans om de pups in levenden lijve te ontmoeten, maar ook om op de foto te gaan als souvenir van een avontuurlijke dag.

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto('s): © Plopsa

Tags:

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page