top of page

Voor het eerst Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne


De Plopsa-parken staan tot en met 4 november weer volledig in het teken van Halloween. Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met een gloednieuwe formule, speciaal voor tieners.

Plopsaland De Panne

Na een succesvolle en warme zomer, staat Plopsaland De Panne van 13 oktober tot en met 4 november volledig in het teken van Halloween. Dit jaar pakt het park uit met een gloednieuwe formule. Niet enkel Nachtwacht maakt voor het eerst hun opwachting met een unieke liveshow, ook zijn er voor het eerst de Halloween Scare Nights met twee angstaanjagende spookhuizen, specifiek gericht op 16-plussers. Uiteraard is er voor de allerkleinsten ook de aanwezigheid van De Pompoenkoning, die samen met zijn vrienden Larz de Vampier, Urzula de Heks en Gummie de Mummie voor een leuke halloweenanimatie zorgen.

Halloween-animatie met showgehalte

De Pompoenkoning is dol op Halloween. Speciaal voor dit grote feest heeft hij zijn vrienden Urzula de heks, Larz de vampier en Gummie de mummie uitgenodigd. Ook de zussen van Urzula - Zora, Zara, Zabrina en Zoë - willen dit spektakel zeker niet missen. Hoe meer zieltjes hoe meer griezelpret!

Deze vrolijke Halloween vrienden heten je graag 's morgens welkom tijdens hun Halloween Ritual. Daarna nodigen ze je uit om deel te nemen aan de Heksenkring op het Kermisplein en om de Halloween Parade te bewonderen. 's Avonds maakt iedereen zich op voor het grote Halloweenfeest op het Dorpsplein.

Eerste liveshow van Nachtwacht ooit

Vladimir, Wilko en Keelin van de populaire Studio 100-reeks 'Nachtwacht' geven een unieke liveshow, die volledig in het teken van Halloween staat. De Nachtwacht Halloween Show is een unicum van formaat en wordt voor de eerste maal ooit live opgevoerd in het Plopsa Theater. Deze spannende liveshows vinden plaats op 13, 14, 20, 21, 27 & 28 oktober en 3 & 4 november.

HET VERHAAL

Wees getuige van het spannende avontuur van Wilko, Vladimir en Keelin tijdens deze allereerste spannende Nachtwacht Halloween Show! Het mysterie begint op het kerkhof van Schemermeer waar al sinds enkele dagen vreemde geluiden te horen zijn. De geluiden blijken afkomstig te zijn van de geest van Cadaver. Dit monster kan de doden terug tot leven wekken als zombies en zo de wereld overnemen. Zullen Wilko, Vladimir en Keelin er in slagen om dit monster te verslaan?

Ketnet Halloween Nocturnes

Tijdens de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes zorgt Ketnet ervoor dat Plopsaland De Panne nog spannender wordt. Tijdens de weekdagen, van 29 oktober tot en met 2 november, is het park extra lang geopend zodat bezoekers de vele attracties in de duisternis kunnen beleven en kunnen griezelen tot zonsondergang. Op deze dagen staan er niet alleen Meet & Greets met Nachtwacht en 4eVeR gepland, maar wordt de dag telkens afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een magisch vuurwerk.

Helemaal nieuw: Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne introduceert een volledig nieuw concept, specifiek gericht op 16-plussers. Voor het eerst in de geschiedenis van Plopsaland De Panne zijn er tijdens de weekdagen van de herfstvakantie, van 29 oktober tot en met 2 november, de Halloween Scare Nights, waarbij het park tot 22 uur geopend blijft.

Tijdens de Halloween Scare Nights kunnen bezoekers zich een weg banen doorheen twee spookhuizen: Freak Circus en Camping ’t Zonnetje. De spookhuizen zijn volledig afgesloten en enkel toegankelijk vanaf 16 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden.

Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de spookhuizen volledig begrepen in het toegangsticket.

FREAK CIRCUS

In een verlaten tunnel kunnen durvers het lugubere circus van een failliet circusgezelschap bezoeken en ontdekken hoe doorgedraaide artiesten hun bezoekers proberen te vermaken.

Treed binnen in de mysterieuze opslagruimte van het rondreizende Freak Circus waar momenteel wordt geoefend voor de nieuwe show. Alle artiesten zijn druk in de weer om de show nog grootser te maken. De clown probeert er echter een stokje voor te steken...​

CAMPING 'T ZONNETJE

In de buurt van het Freak Circus ligt de ooit veelbezochte Camping ’t Zonnetje, tot op een bepaalde dag de bewoners elkaar beginnen af te slachten. Sindsdien is de camping volledig afgesloten en leven de bewoners in isolement

De ooit drukbezochte Camping ’t Zonnetje wordt al een tijd lang geteisterd door een epidemie die de bewoners in zombies verandert. Iedereen die in aanraking komt met de zombies dreigt zelf slachtoffer te worden van deze vreselijke epidemie. De camping is dan ook hermetisch afgesloten...

Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne mag nog steeds de titel van ‘Nr. 1 Waterpark van de Benelux’ op haar naam schrijven en mocht deze zomer ook haar 1.000.000ste bezoeker verwelkomen. In het najaar is het dan ook heerlijk vertoeven in het betoverende landschap van Plopsaqua De Panne, dat enorm in trek is bij bezoekers uit binnen- en buitenland. Bovendien is het waterpark maar liefst 365 dagen per jaar geopend en kan er op maandag en vrijdag zwemplezier tot maar liefst 20 uur beleefd worden.

Nachtzwemmen

Griezelen tijdens Halloween kan ook in Plopsaqua De Panne!

Het waterpark blijft op 31 oktober, 1 & 2 november doorlopend geopend t.e.m. 00u30 's nachts voor een verfrissende duik! Vanaf 20 uur mag iedereen bovendien binnen aan een SUPERPRIJS van €10,99 (kindertarief)! Ticket online kopen = gegarandeerde toegang!

Plopsa Indoor Hasselt

Niet alleen Plopsaland De Panne pakt tijdens de herfstvakantie uit met een gloednieuw concept, ook Halloween in Plopsa Indoor Hasselt krijgt een nieuwe invulling. Het indoorpark wordt in een schrikwekkend kleedje gestoken en nodigt voor het eerst tijdens de herfstvakantie de pups van PAW Patrol uit. De meer dan 25 indoor- en outdoorattracties, aangevuld met dagelijkse liveshows spelen bovendien volledig in op de totaalbeleving van kinderen tussen de 2 en 10 jaar.

Griezelleuke halloween-decoratie

Vanaf 13 oktober wordt Plopsa Indoor Hasselt voor de gelegenheid ondergedompeld in een grillige halloweensfeer! Reuzenpompoenen en vieze spinnenwebben sieren het park tijdens deze gezellige dagen. Ook de intussen befaamde Pompoenkoning is van de partij om samen met alle bezoekers Halloween te vieren.

PAW Patrol Halloween

Van 29 oktober tot en met 2 november zakken de pups van de populaire Nick Jr.-serie 'PAW Patrol' af naar Plopsa Indoor Hasselt voor PAW Patrol Halloween. Voor even laten Chase, Marshall en Skye hun heldhaftige taken achterwege en begeven ze zich naar Plopsa Indoor Hasselt voor vijf dagen vol griezelige Meet & Greets.

Bumba op Reis Show

Voor de allerkleinsten is de aanwezigheid van Bumba een must. De publiekslieveling geeft tijdens de herfstvakantie elke dag het beste van zichzelf op het podium van Plopsa Indoor Hasselt. De Bumba op Reis Show is een kleurrijke show waarin Bumba, Bumbalu en al hun vrienden de kleinste fans en hun ouders meenemen op een avontuur doorheen de verschillende continenten.

Plopsa Coo

Plopsa Coo, het Plopsa-park in het hart van de Belgische Ardennen, viert van 27 oktober tot en met 4 november voor de vierde maal het populaire Dinoween, dat vorig jaar nog alle bezoekerrecords brak. Ondertussen is Dinoween een vaste waarde geworden in Plopsa Coo, dat door de bezoekers steeds met veel enthousiasme onthaald wordt. Het park baadt niet alleen in een griezelig halloweenkleedje, er staan ook Dino Magic Shows, een Dino Party en spectaculaire Meet & Greets op het programma. Uiteraard gaan de dino’s met alle aandacht lopen en doen de Park Rangers er alles aan om de controle over deze prehistorische reuzen terug te winnen. Ook in Plopsa Coo is de Pompoenkoning van de partij en dit vanaf 6 oktober! Mysterieuze halloweendecoratie maakt het evenement compleet.

Nocturne met spetterend vuurwerk

Op woensdag 31 oktober kan er extra lang gegriezeld worden tijdens de Halloween Nocturne. De attracties kunnen niet enkel in het donker beleefd worden, maar de dag wordt ook afgesloten met een spetterende vuurshow en vuurwerkspektakel aan de voet van de Watervallen van Coo.

Plopsa Indoor Coevorden

Gezellige halloweenanimatie en –decoratie

Plopsa Indoor Coevorden wordt vanaf 6 oktober gehuld in een grillige halloweensfeer! Reuzenpompoenen, spinnenwebben en mysterieuze lantaarns sieren het park tijdens griezelleuke periode. Ook de geliefde Pompoenkoning is van de partij om samen met alle bezoekers halloween te vieren!

Herfstvakantie met Bumba

Tijdens Halloween griezelen Bumba en zijn vriendjes erop los in het Theater in Plopsa Indoor Coevorden met de Bumba Magico Show. Speciaal voor de allerkleinste bezoekers openen ze dagelijks de poorten van hun circustent en toveren ze er op los. Nadien maken ze uiteraard voldoende tijd vrij om hun fans te ontmoeten met hen op de foto te gaan.

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto('s): © Plopsa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page