top of page

Nieuw album én bijzondere award voor K3


Vrijdag komt de nieuwe K3 cd 'Roller Disco' uit, die deze namiddag werd voorgesteld aan de pers. Maar er is nog meer schitterend nieuws voor Hanne, Klaasje en Marthe: ze kregen vandaag een heel bijzondere award, voor de verkoop van meer dan 500.000 exemplaren van hun albums '10.000 luchtballonnen', 'Ushuaia', 'Love Cruise' en 'Roller Disco'.

Hanne, Klaasje en Marthe:

“500.000 cd’s op drie jaar tijd… het duizelt ons een beetje… we zijn waanzinnig blij met deze blijk van waardering van al onze trouwe fans! Hopelijk genieten ze met volle teugen van onze nieuwe cd 'Roller Disco'!”

Op de cd staan 12 aanstekelijke nummers, waarvan sommige al bekend zijn dankzij het tv-programma 'K3 Roller Disco', de eerste fictiereeks met Hanne, Marthe & Klaasje. De reeks is in Vlaanderen op antenne bij VTMKIDS en wordt sinds 31 oktober 2018 wekelijks uitgezonden om 13u35. De reeks komt begin 2019 ook naar Nederland en zal daar te zien zijn bij NPO Zapp.

In de reeks hoor je de nummers 'Whoppa!', 'Mooier dan je denkt', 'Leve de cowboys', 'Luka Luna' en natuurlijk 'Roller Disco' als begingeneriek. 'Whoppa!', 'Luka Luna' en 'Roller Disco' kwamen eerder al uit als single. Op de nieuwe cd staan ook deze nummers: 'Wie wordt straks m’n liefje', 'La la later', 'Hey Mister Deejay', 'Muziek', 'Bambolaya', 'Liefde geeft je vleugels' en 'De tafel van K3'.

De fans worden bovendien extra verwend: bij de cd zit als bonus én exclusief de dvd van de recente 'K3 Vlindershow'!

20 jaar K3 show

K3 bestaat volgend jaar 20 jaar en dat moet gevierd worden met een grote, extra speciale verjaardagsshow! Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden vol verrassingen. De nieuwe show van K3 is vanaf 6 april 2019 te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto('s): © Studio 100

Tags:

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page