top of page

Herbeleef Throwback to Throwback Thursday in het Sportpladijs


Vorig jaar vierde Ketnet zijn twintigste verjaardag met niet minder dan vier volle Sportpaleis-concerten. Ketnet en en Studio 100 organiseerden daar hét feestje van de eeuw voor de eerste generatie Ketnetters met een exclusieve reünie van Spring, een knallend optreden van Samson en Gert en de Ketnet-wrappers van het eerste uur Sofie Van Moll en Steven Van Herreweghe. Maar liefst vier avonden lang gingen meer dan 17 000 Ketnet-fans uit hun dak.

Maarten Janssen, Netmanager van Ketnet:

"Het is intussen al een jaar geleden dat het dak er bijna afging in het Sportpladijs en ons massaal een kippenvelmoment bezorgde. Ketnetters van toen zongen uit volle borst mee met klassiekers van Samson en Gert en Spring. Om onze 21ste verjaardag te vieren hebben we een cadeautje voor de fans van het eerste uur. Op 1 december zendt Ketnet de Throwback Thursday-show uit zodat alle fans opnieuw kunnen genieten van pure nostalgie met hun jeugdhelden."

Op 1 december is Ketnet jarig. Om dat te vieren zendt Ketnet zaterdag de Throwback Thursday-show uit omstreeks 20.45 uur. Speciaal voor de Ketnetters van toen gaat het kanaal van Ketnet voor één keer open na 20 uur. Via VRT NU is de show beschikbaar vanaf donderdag 29 november omstreeks 10 uur.

 

Bron: persbericht Studio 100 / Ketnet

Foto('s): © Studio 100 / VRT

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page