top of page

Nieuwe clip voor 20 jaar K3: 'Land van de Regenboog'


Op donderdag 21 februari werd de nieuwe K3-clip 'Land van de Regenboog' opgenomen in Leuven. Het nummer is bijzonder, want het werd speciaal voor het 20-jarig bestaan van K3 geschreven. Vanaf 6 maart is het nummer overal te beluisteren en vanaf 8 maart kan je de clip ook bekijken.

'Land van de Regenboog', zo zal het nieuwe nummer van K3 heten. Gisteren werd de clip ingeblikt. Daarin hebben Hanne, Marthe & Klaasje voor het eerst hun nieuwe lichtgevende feest-outfit aan: een stralende jurk waarin honderden lichtjes verwerkt zijn. Deze outfit zullen ze ook dragen tijdens hun nieuwe show in Puurs en doorheen heel Nederland.

Het nummer werd speciaal geschreven voor het 20-jarig bestaan van K3. ‘Land van de Regenboog’ wordt het centrale thema van de verjaardagsshow die op 6 april in première gaat in Puurs. In het nummer zitten heel wat verwijzingen naar vorige K3-nummers. De oplettende fans zullen dan ook stukjes tekst van oude nummers herkennen in het lied.

Hanne, Klaasje en Marthe:

“Het is een echt feestnummer vol verwijzingen naar oude K3-hits als ‘Heyah mama’, ‘Alle kleuren’ en ‘Mama Sé’. Benieuwd of de fans alle knipoogjes in de tekst zullen vinden."

De single 'Land van de regenboog' komt vanaf 6 maart uit op alle streamingdiensten en in de Studio 100 playlists. Het wordt ook meteen opgenomen in de nieuwe ‘Dit is K3’-playlist op Spotify. De clip is vanaf 8 maart overal te zien.

20 jaar K3

In 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit 'Heyah Mama' uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderhartjes doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus!

Hanne, Marthe en Klaasje vieren dit in de paasvakantie in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Het wordt een spectaculaire show met bewegende tribunes, gigantische LED schermen en veel dansers. Alle fans kunnen meezingen en dansen op de grootste hits van de afgelopen 20 jaar.

De jubileumshow van K3 is vanaf 6 april 2019 te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Tickets & info: 20jaarK3.com

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto('s): © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page