top of page

Ook Plopsa Indoor Coevorden komt met jobfuif


Ongedwongen sfeer, lekkere snacks en drankjes, knallende muziek en spontane gesprekken, Plopsa Indoor Coevorden pakt haar sollicitatierondes dit jaar creatief aan. Het park is op zoek naar bijbanen voor de verschillende afdelingen.

Naar het voorbeeld van de enorm succesvolle jobfuif in Plopsaland De Panne eerder dit jaar, komt ook Plopsa Indoor Coevorden creatief uit de hoek om mensen in een informele sfeer te laten solliciteren. Het park is op zoek naar medewerkers voor de verschillende afdelingen: Attracties, Front Office, Schoonmaak, Animatie, Horeca en Verkoop.

In het kader hiervan organiseert het park op zaterdag 25 mei om 13u00 een jobfuif. Tijdens die dag kan iedereen die interesse of vragen heeft in of over een job bij Plopsa Indoor Coevorden in een gemoedelijke setting kennismaken met toekomstige collega’s en afdelingsverantwoordelijken.

Rosalie Houtman, Parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden:

“De vacatures gaan van restaurant- en kassamedewerkers tot attractiebedieners en animatoren, allemaal met éénzelfde doel: bezoekers een magische dag laten beleven! Uiteraard willen we tijdens de jobfuif de sollicitanten de totaalbeleving geven met lekkere snacks, drankjes en aanstekelijke deuntjes. Ook kunnen ze een praatje maken met enkele medewerkers die de job reeds uitoefenen waardoor ze de kans krijgen om al enkele eerste vragen te stellen over het takenpakket, de leuke aspecten van het werk en eventuele vragen die ze tijdens het werkelijke sollicitatiegesprek zelf niet durven te stellen. Vervolgens volgt een rondleiding en gesprek met de afdelingsverantwoordelijke onder de vorm van een speeddate. Bedoeling is om samen met de kandidaat zijn of haar ideale job te vinden.”

De Jobfuif in Plopsa Indoor Coevorden gaat door op zaterdag 25 mei om 13u00. Iedereen die interesse heeft in een bijbaan is welkom. Vooraf inschrijven via www.plopsajobdagen.nl is verplicht.

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto: © Plopsa

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page