top of page

40-45 krijgt versterking van actrice Daphne Wellens


Na een welverdiende zomerstop maakt de cast van 40-45 zich stilaan opnieuw klaar om het verhaal van Staf en Louis Segers te brengen. Hierbij krijgen ze versterking van actrice Daphne Wellens, die de rol van Sarah Liebman op zich zal nemen.

Wellens wisselt de rol af met Nathalie Meskens, Clara Cleymans en Laura Tesoro, die de cast in februari 2019 vervoegde. Eerder was Daphne al te zien in reeksen zoals 'Spring', 'ROX' en 'Spitsbroers'. Het oplettende oog kan haar zelfs herkennen op de achtergrond van heel wat Samson & Gert clips. Vanaf het najaar van 2020 staat Daphne echter niet meer op de achtergrond, maar helemaal vooraan, als de nieuwe Sarah Liebman!

Daphne Wellens:

"Het is een enorm fijne uitdaging om Sarah te mogen vertolken in 40-45. Ik kijk er erg naar uit om samen met deze fantastische cast op de planken te staan!"

Marie & Leon

Naast Daphne Wellens vervoegen ook Maja Van Honsté en Hans De Munter de hoofdcast van 40-45. Van Honsté zal afwisselend met Line Ellegiers de rol van Marie De Bruycker op zich nemen. Hans De Munter zal Leon, de verzetsleider, spelen. Beide acteurs zijn al vertrouwd met het verhaal, ze maakten oorspronkelijk deel uit van het ensemble.

Tickets & info: http://40-45.live

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto('s): © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page