top of page

Samson & Gert nemen clip op van 'Het allerlaatste liedje'


Vandaag namen Samson & Gert samen met De Burgemeester, Van Leemhuyzen, Alberto, Octaaf en heel wat figuranten hun laatste videoclip op!

Voor Gert Verhulst, Dirk Bosschaert, Walter Baele, Walter De Donder, Walter Van de Velde en Koen Crucke was het een heel bijzondere dag vandaag. Ze namen de clip op van ‘Het allerlaatste liedje’. Met dit nummer vieren we 30 jaar Samson & Gert en nemen we afscheid van Gert. De clip is dan ook een feest van nostalgische beelden en hilarische taferelen!

Het nummer, dat ook als bonustrack ‘101’ is opgenomen in de cd-box, komt uit op 27 november, gevolgd door de videoclip op 29 november. De cd-box '30 jaar Samson & Gert' is een groot succes en staat momenteel op nummer 2 in de Ultratop!

Voor de Samson & Gert Afscheidsshows staat de teller al op 100 000 tickets. De kerstvakantie is zo goed als uitverkocht. Naast de shows in de paasvakantie, zijn er nu ook extra shows in de krokusvakantie.

Feest, verrassingen en nostalgie voor 30 jaar Samson & Gert

Aan nostalgie geen gebrek met de cd-box met 101 klassiekers, een dvd met de leukste fragmenten uit 30 jaar Samson & Gert en een vinylplaat, om écht terug in de tijd te gaan.

Het verzamelalbum van hun grootste hits in die 30 jaar, dat eenvoudigweg de titel ‘Samson & Gert: 30 jaar’ kreeg, is nu al een verkoopsucces. Het album komt uit het niets binnen op de tweede plaats in de Ultratop!

Voor nog meer nostalgie kan je ook elke donderdag ‘herinneringen uit de oude doos’ op de Instagram-pagina van Studio 100 vinden en zelf jouw herinneringen aan Samson & Gert delen met de hashtags #herinneringenuitdeoudedoos en #30jaarSG.

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto('s): © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page