top of page

Nachtwacht geeft Kerstshow in Plopsaland De Panne


Groot nieuws voor de fans van Nachtwacht: er komt een nieuwe theatershow én nieuwe clip aan!

Na het grote succes van 'Het Vervloekte Perkament' staat Nachtwacht ook in 2020 in het theater met een nieuwe voorstelling vol spanning en magie. Vlad, Wilko en Keelin organiseren een Vampierenbal maar dat loopt niet zoals verwacht… Een wezen uit de onderwereld duikt op. Kan de Nachtwacht ervoor zorgen dat het feest vlekkeloos kan doorgaan?

Zing mee en oefen alvast je dansbenen, want wie weet heeft de Nachtwacht jullie wel nodig om alles tot een goed einde te brengen…

De 'Nachtwacht Kersthow – het Vampieren bal' kan je vanaf 19 december 2020 bekijken in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. Voor wie zolang niet kan wachten: er wordt een preview georganiseerd van deze show op 17 en 18 oktober 2020 in de Stadschouwburg in Antwerpen.

Nieuwe single 'Helden'

'Helden', zo heet de nieuwe single van Nachtwacht die vandaag uitkomt. De bijhorende clip werd gedraaid tijdens de eerste Nachtwacht-show, 'Het Vervloekte Perkament', die druk werd bezocht door de vele fans. Deze show is vanaf nu te zien op dvd. Ook in de bioscoop gaat het hard voor Nachtwacht, want de tweede bioscoopfilm 'Het Duistere Hart' mocht al meer dan 150.000 bezoekers verwelkomen in Vlaanderen!

 

Bron: persbericht Studio 100

Foto('s): © Studio 100

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page