top of page

Plopsa organiseert huiskamerparty met live dj-set


Plopsa wil ook tijdens de sluitingsperiode van de Plopsa-parken een beetje amusement en Plopsa-magie in de huiskamers brengen. Al de hele week waren er verschillende activiteiten op de sociale media van de groep. Zaterdag pakt het bedrijf via Facebook uit met een live dj-set van DJ ZINA.

Ook voor Plopsa zijn het moeilijke dagen. Normaal gezien zijn op dit moment de voorbereidingen op de opening van de buitenparken bezig. Maar die moesten begrijpelijk gestaakt worden en het is momenteel niet zeker wanneer de pretparken terug zullen openen.

Steve Van den Kerkhof, CEO van Plopsa:

“Volgende week zaterdag gingen we speciaal voor onze abonnees en ter gelegenheid van onze 20ste verjaardag een weekje vroeger open gaan met een speciale ‘Season Kick-Off’. Maar het feest met 10.000 ingeschreven bezoekers gaat niet door, de indoorparken en Plopsaqua zijn gesloten en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen liggen stil. We hebben dan ook noodgedwongen zo goed als alle personeel naar huis gestuurd.”

Plopsa wil de mensen die nu normaal de parken bezoeken wel blijven animeren.

Sebastien Momerency, marketing directeur van Plopsa:

“Thuis zitten zeuren heeft geen zin. We proberen nog dagelijks op onze social media de families met kinderen te entertainen. Zo hebben we de mensen bijvoorbeeld geleerd hoe ze thuis van een wasmand en televisie alsnog een rollercoaster kunnen maken. Maar ook de komende dagen heeft Plopsa nog plannen. Aanstaande zaterdag organiseren we een huiskamerparty. Alle families die ons volgen, kunnen via onze Facebookpagina meegenieten van een live dj-set van DJ ZINA.”

DJ ZINA, of Arezina De Koker uit Hillegem, is 17 en staat al sinds haar negende op het podium in Plopsaland De Panne. Ook voor haar zijn het bange tijden.

Arezina De Koker:

“Ik heb zelf primaire imuundeficiëntie. Met andere woorden: ik maak zelf niet genoeg antistoffen aan om tegen allerlei infecties te vechten, ik bleef dus al van voor de maatregelen ‘in mijn kot’. Nu heel wat events en opdrachten voor mij weggevallen zijn, is het leuk dat ik alsnog voor een publiek kan spelen. Ben benieuwd wat dit gaat geven.”

Wie DJ ZINA aan het werk wil zien en wil meedansen tijdens de huiskamerparty kan morgen vanaf 19u30 terecht op de Facebookpagina van Plopsa of via @Plopsa_official op Instagram.

Binnenkort op de Facebook-pagina van Plopsa:

  • Woe 25/03 om 15u30: Delphine Steelandt geeft een fit-sessie en gaat pannenkoeken bakken.

  • Vrij 24/04 om 10u00: Ochtendgymnastiek met Delphine Steelandt.

  • Za 25/04 om 20u00: Huiskamerparty met Lennert Wolfs, DiMaro en Lester Williams.

  • Vrij 1/05 om 20u00: Huiskamerparty met MATTN (Anouk Matton, de vrouw van Dimitri Vegas).

  • Zo 10/05 om 9u30: Ochtendgymnastiek met Delphine Steelandt.

Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van toekomstige online activiteiten!

 

Bron: persbericht Plopsa

Foto('s): © Plopsa

Tags:

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page